Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Eπόμενες δράσεις ενάντια στα σχέδια λεηλασίας του Υμηττού


- Τρίτη 16/6 ενημέρωση-παρουσίαση των εγκληματικών σχεδίων του Υ...Δ.Ε. και των εταίρων του στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία Φατσέα στο Βύρωνα, από την Επιτροπή Κατοίκων Βύρωνα.

- Τετάρτη 17/6 πορεία στη Γλυφάδα. Άμεση αντίδραση στον εμπρησμό από την Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας. Συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ. στο τέρμα της λεωφόρου Κ. Αθανάτου στην Άνω Γλυφάδα. [για μετάβαση με λεωφορείο: Α4 από Σύνταγμα και από πλ. Καλογήρων στη Δάφνη]

- Πέμπτη 18/6 ενημέρωση-παρουσίαση των εγκληματικών σχεδίων του Υ...Δ.Ε. και των εταίρων του στις 8.00 μ.μ. στο αλσάκι της Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα και την Παρασκευή 19/6 την ίδια ώρα στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, από την Επιτροπή Κατοίκων Βύρωνα.

Συζητείται επίσης η πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης το Σάββατο 20/6 ως άμεση απάντηση στον χθεσινό εμπρησμό του Υμηττού. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακόμα:

- Κάλεσμα για Πορεία στο Βύρωνα και την Καισαριανή την Τρίτη 23/6 από τις Επιτροπές Κατοίκων του Βύρωνα και της Καισαριανής στις 7.30 μ.μ., με αφετηρία το Πάρκο Καραολή και Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο του Βύρωνα.

- Νέα Ανοιχτή Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Αγώνα την Τετάρτη 24/6 στις 7.30 μ.μ. στο πάρκο στα σύνορα Αργυρούπολης-Ελληνικού-Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε: